Pagina's beheren

Hoe kan ik een pagina beheren als tattoo artiest of tattoo shop eigenaar?

MijnTattoo biedt de mogelijkheid voor bedrijven & zelfstandige om hun eigen pagina's te beheren, zo kan je bijv. alle artiesten die bij jou tattoo shop in dienst zijn onder 1 gebruikersaccount beheren. Voeg vervolgens ontwerpen toe aan je pagina's en/of start (win)acties voor gebruikers. (Hou er rekening mee dat een pagina beheren alleen mogelijk is met een account met rol artiest of rol shop eigenaar)

Er zijn 2 verschillende manieren om pagina's te beheren. Je kan een bestaande pagina claimen of een nieuwe pagina aanmaken, in dit artikel nemen we beide methodes onder de loep.

 

1. Claimen

Als jou tattoo shop of artiesten pagina al bestaat kan je de pagina claimen. Om een claim goedgekeurd te zien worden moet je additionele verificatie aanleveren om te bewijzen dat jij de eigenaar bent van de pagina. Je hebt vervolgens 3 opties:

  1. Verificatie via email (Alleen mogelijk indien de pagina een geldig emailadres bevat)
  2. Verificatie via SMS (Alleen mogelijk indien de pagina een geldig 06 nummer bevat)
  3. Verificatie door documenten op te sturen

Voor optie 1 en 2 is het invullen van een code voldoende tot volledige afronding van de verificatie. Bij optie 3 zullen wij contact met je opnemen n.a.v. de documenten die je hebt opgestuurd. Als alles goedgekeurd is krijg je een notificatie waar aangegeven wordt dat de claim is goedgekeurd.

 

2. Pagina aanmaken

De werkwijze is anders wanneer je zelf een pagina aanmaakt. Na het invullen van alle vereiste gegevens wordt je pagina aangemaakt met de status "In behandeling". Wij gaan jou pagina vervolgens bekijken & beoordelen, als we hierover vragen of opmerkingen hebben kan je een email van ons verwachten. Als de pagina voldoende informatie bevat en klaar is om live gezet te worden volgt net als bij de claim de verificatie.

Er is echter 1 groot verschil t.o.v. de verificatie van een claim, je kan alleen bewijzen dat de pagina van jou is door documenten naar ons op te sturen, aangezien jij de gegevens bij ons hebt aangeleverd (email & 06 nummer), vallen deze methodes af voor verificatie. Als alle documenten goedgekeurd zijn wordt je pagina live gezet.

 

Mijn pagina's

Als je eenmaal 1 of meerdere pagina's aan je gebruikers account gekoppeld hebt dan komen al jou pagina's in een overzicht samen op de Mijn Pagina's pagina. Per pagina kan je berichten lezen van gebruikers, tattoo ontwerpen toevoegen (bijv. via snelle upload*), (win)acties starten of je pagina content beheren.

* Snelle upload maakt het mogelijk om in 1 keer al jou ontwerpen toe te voegen, je hoeft met deze methode nog geen metadata in te vullen voor deze ontwerpen. Op deze manier zijn de tatoeages al wel zichtbaar op jou profiel maar nog niet klikbaar & nog niet zichtbaar in de ontwerpen catalogus van MijnTattoo.