Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

MijnTattoo is een applicatie voor het zoeken van o.a. tatoeages & ontwerpen, maar ook artiesten & tattoo shops kunnen zich aanmelden. Voor meer informatie zie onderstaande FAQ.

Voor artiesten werkt de registratie hetzelfde als voor overige gebruikers. Je kan tijdens het registreren ervoor kiezen om van rol te wisselen. Hier vindt momenteel geen overige verificatie plaats. Hou er wel rekening mee dat als je een pagina gaat aanmaken, deze eerst goedgekeurd dient te worden.

Voor shop eigenaren werkt de registratie hetzelfde als voor overige gebruikers. Je kan tijdens het registreren ervoor kiezen om van rol te wisselen. Hier vindt momenteel geen overige verificatie plaats. Hou er wel rekening mee dat als je een pagina gaat aanmaken, deze eerst goedgekeurd dient te worden.

Je gebruikersnaam wijzigen kan via de instellingen, hou wel in gedachten dat je gebruikersnaam wijzigen maar 1 keer per jaar mogelijk is.

Je emailadres wijzigen kan enkel door contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@mijntattoo.nl en we behandelen je aanvraag binnen 3-5 werkdagen.

Verwijderen van je account kan in de instellingen gevonden worden. Voor meer informatie: Hoe verwijder ik mijn account?

Als je eigenaar bent van een pagina kan je in het dropdown menu kiezen voor de optie "verwijderen". Je kan ons uiteraard ook een mail sturen met het verzoek om een pagina offline te halen, (zolang wij kunnen verifiëren dat je de eigenaar bent) halen we de pagina zo snel mogelijk offline. Meer weten? Klik hier

Als je eigenaar bent van een pagina kan je in het dropdown menu kiezen voor de optie "wijzigen", zo kan je alle informatie gerelateerd aan jou pagina wijzigen. Als je de pagina (nog) niet beheert, kan je uiteraard ook aan ons vragen of wij informatie voor jou wijzigen. (Zolang wij kunnen verifiëren dat je de eigenaar bent)

Een actie werkt d.m.v. een loting systeem. Iedere gebruiker kan gratis meedoen aan een actie, zodra de actie is afgelopen wordt er automatisch een winnaar gekozen. Hij/zij krijgt een notificatie waarin staat dat je gewonnen hebt.

Kan je het antwoord niet vinden?

Neem contact op