Ontwerpen uploaden
Hoe krijg ik mijn ontwerpen op MijnTattoo?

Hoe krijg ik mijn ontwerpen op MijnTattoo?

Er zijn 2 verschillende manieren om ontwerpen te uploaden op MijnTattoo, dit kan als gebruiker of als eigenaar van een pagina. In beide gevallen is het mogelijk om externe applicaties zoals Facebook of Instagram te gebruiken om jouw tatoeages te uploaden.

 

Uploaden als gebruiker

Als gebruiker kan je jouw ontwerpen uploaden op MijnTattoo, ga in het menu naar "Mijn Tattoo's" en klik rechtsboven op het camera icoon. Op deze pagina staat een lijst met al jouw uploads, voor gebruikers worden je ontwerpen gebundeld. Als je meerdere ontwerpen in 1 keer upload dan komen ze in 1 upload te voorschijn. Al jouw ontwerpen worden vervolgens ontdubbeld, gefilterd, gecomprimeerd en geactiveerd (indien alles goed gegaan is).

Je kan er als gebruiker voor kiezen om jouw ontwerpen prive te uploaden, dan komen ze niet tevoorschijn in de algemene ontwerpen lijst.

Ontwerpen van gebruikers komen niet direct in de ontwerpen lijst, de ontwerpen worden eerst gekeurd voordat ze in de ontwerpen lijst getoond worden, als jouw ontwerp dus niet meteen terug te vinden is, kijk dan in een aantal dagen opnieuw.

 

Uploaden vanuit een pagina

Als artiest of shop eigenaar kan je pagina's beheren, met als mogelijkheid om jouw portfolio te vullen met ontwerpen. Ga in het menu naar "Mijn Pagina's", zorg ervoor dat je jouw pagina hebt geclaimd of een pagina hebt aangemaakt. Open het dropdown menu voor de pagina waar je ontwerpen voor wilt uploaden, klik in het menu op "Ontwerpen". Als je nog geen ontwerpen hebt geupload komen er 4 opties te voorschijn, toevoegen, uploaden, snel uploaden en flash uploaden.

Toevoegen: Voeg losse ontwerpen toe door naar een externe url te verwijzen (bijv. de website van jouw tattoo shop)

Uploaden: Upload ontwerpen van een extern platform, lokaal op jouw PC of via een smartphone. (Hou er rekening mee dat er bij deze upload methode additionele metadata per ontwerp moet worden ingevuld, denk aan een titel, beschrijving, tags etc.) (Max. 10 bestanden tegelijkertijd)

Snel uploaden: Snelle upload maakt het mogelijk om ontwerpen in 1 keer te uploaden, zonder metadata in te vullen. De ontwerpen zijn dan wel zichtbaar in jouw portfolio maar niet in de ontwerpen lijst, ook zijn de ontwerpen niet klikbaar en kunnen er geen reacties geplaatst worden. Vul de ontwerpen op een later tijdstip aan om jouw vindbaarheid te vergroten. (Geen limiet)

Flash uploaden: Voeg je flash ontwerpen toe aan je pagina, flash ontwerpen zijn in een aparte tab zichtbaar en bevatten geen metadata, zorg ervoor dat de afbeeldingen die je hier upload enkel flash ontwerpen zijn. (Geen limiet)

 

Hulp nodig? Stuur een bericht naar MijnTattoo of een email naar info@mijntattoo.nl